Processen.

Goederenontvangst

Hier ontvangen wij de goederen op basis van de inkooporders. De ontvangen aantallen worden gecommuniceerd en afgestemd. Daarna zorgen wij dat deze items op de juiste locatie in ons warehouse komen te liggen.

Voorraadbeheer

We hebben een modern en goed beveiligd warehouse. Dit warehouse is efficiënt ingericht om orders snel en foutloos te kunnen uitleveren. En wij zorgen dagelijks dat de voorraad van de webshops up to date is.

Orderpicken

Er draaien meerdere pickprocessen naast elkaar, om alle goederenstromen goed te beheren. Van grote tot kleine B2B en B2C orders met allerlei verschillende te picken producten. We maken hierbij gebruik van o.a. een sorteermachine, handscanners en een inpaklijn. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt verzenden.

Order verzendklaar maken

We hebben een moderne inpaklijn die de orders voorziet van een doos, label en paklijst. De orders zijn ons visitekaartje.

Value added services (VAS)

We kunnen orders extra speciaal maken door bijvoorbeeld flyers, samples, handgeschreven kaartjes of gepersonaliseerde omdozen toe te voegen. En de retouren kunnen we upgraden om ze weer snel verkoopklaar te maken.

Transport

Dagelijks worden de pakketten verzonden. Naar zakelijke klanten en online particuliere klanten. Er kan worden gekozen voor één van onze vervoerpartners of een eigen vervoerspartner.

Rapportage

Informatie over verkoop en retouren is essentieel. Wij sturen rapportages met updates over de webshoplogistiek. De real-time fulfilment rapportage draagt bij aan het succes van de webshops.

Retourafhandeling

Uiteraard verwerken wij ook de retouren. Dit wordt dagelijks afgestemd en gecommuniceerd. De retour-items komen weer beschikbaar in de voorraad van de webshop. De retouren kunnen we opwaarderen naar A-keus (VAS).

Klantenservice

Fulfilment houdt niet op bij een verzonden order. Zijn er vragen of problemen? We lossen het altijd op! Wij willen bijdragen aan een excellente klantwaardering van de webshops van onze klanten.
Jouw orders ook snel op de juiste plaats?

neem contact met ons op